5 feiten over de vastgoedmarkt in Batumi Georgië

5 feiten over de vastgoedmarkt in Batumi Georgië

Georgië betovert met zijn adembenemende landschappen, variërend van besneeuwde bergtoppen tot weelderige groene valleien en uitgestrekte wijngaarden. De rijke culturele geschiedenis weerspiegelt zich in de middeleeuwse kloosters en kerken die majestueus oprijzen tegen de achtergrond van de Kaukasus. De warme gastvrijheid van de Georgische bevolking en de verrukkelijke keuken, met zijn heerlijke gerechten en aromatische wijnen, maken een bezoek aan dit land een onvergetelijke ervaring. Georgië is werkelijk een juweel in de Kaukasus, waar natuurlijke schoonheid en culturele pracht samenkomen.

De afgelopen jaren is het land sterk in ontwikkeling. Ze zijn bezig met het toetreden tot de Europese Unie en trekken jaar op jaar meer toeristen. De vastgoedmarkt is booming in Georgië en vooral in Batumi. We zetten 5 feiten over de vastgoedmarkt in Batumi voor jou op een rijtje.

Constante prijsgroei

De afgelopen tien jaar zijn de kosten van huisvesting in Batumi meer dan verdubbeld. Tegelijkertijd blijft het prijsgroeitempo een van de hoogste ter wereld. Zo steeg de gemiddelde prijs per vierkante meter in 2021 met 26%.

Toeristische aantrekkelijkheid van Georgië en Batumi

In 2023 heeft Georgië meer dan 9 miljoen internationale bezoekers ontvangen, wat een stijging is van 20% vergeleken met het voorgaande jaar. De culturele en natuurlijke rijkdom van het authentieke Georgië zal de aandacht blijven trekken van reizigers van over de hele wereld.

Geen belastingen op onroerend goed

Buitenlandse investeerders zijn volledig vrij van belasting op de aankoop en het bezit van onroerend goed. En de belasting op de winst uit de verhuur van appartementen bedraagt ​​slechts 5%

Ontwikkeling van de vastgoedmarkt in Batumi

Sinds 2021 is de vastgoedmarkt in Batumi met 259% gegroeid.

Divers aanbod

Batumi biedt allerlei soorten residentieel en commercieel onroerend goed: van kleine studio’s tot luxe villa’s en multifunctionele complexen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om te investeren in bijvoorbeeld een hotel zoals het Mardi Hills project, een project in samenwerking met het wereldberoemde Accor Hotels!

Wil jij investeren in Batumi Georgië?

Wil jij de mogelijkheden in Batumi onderzoeken? Georgië kent één van de laagste vastgoedprijzen van Europa. En door de lage belastingen voor buitenlandse investeerders maakt het investeren in Georgië enorm aantrekkelijk. LDR Group biedt meerdere projecten en mogelijkheden aan. Bekijk het aanbod!

Gerelateerde Berichten

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!