Henk

Henk

Chief Relaxation Officer (CRO) 0 properties
Adres: Jacques Meuwissenweg 26
Telefoon: +31 85 580 8210

Agency: LDR Group
Bedrijf: LDR Group
Licenses: MIAUW2024
Kantoor nummer: +31 85 580 8210
Kantoor adres Jacques Meuwissenweg 26

Contact

Meet Henk, onze charmante en pluizige Chief Relaxation Officer (CRO) bij LDR Group. Henk is geen gewone kater – hij is de meester in het vinden van de perfecte balans tussen werk en ontspanning, wat hem de ideale mascotte maakt voor ons luxe vakantiewoningenbedrijf.

Met zijn elegante grijs-witte vacht en hypnotiserende gelige ogen, verwelkomt Henk gasten met een kalmerende aanwezigheid en een speelse knipoog. Zijn favoriete bezigheden zijn zonnebaden op het terras, snuffelen over het bureau en het inspecteren van elke hoek van onze prachtige vakantiehuizen.

Henk’s expertise ligt niet alleen in ontspanning, maar ook in het creëren van een warme en gastvrije sfeer voor onze bezoekers. Of het nu gaat om het geven van knuffels aan bezoekers op kantoor of het delen van zijn favoriete zonnige plekjes, Henk staat altijd klaar om een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Dus, als je ooit een beetje extra knuffels en geluk nodig hebt, zoek dan gewoon naar Henk – hij staat altijd paraat om je bezoek onvergetelijk te maken!

Andere Agents