Siep

Siep

Comfort Companion (CC) 0 properties
Adres: Jacques Meuwissenweg 26
Telefoon: +31 85 580 8210

Agency: LDR Group
Bedrijf: LDR Group
Licenses: MIAUW2023
Kantoor nummer: +31 85 580 8210
Kantoor adres Jacques Meuwissenweg 26

Contact

Maak kennis met Siep, onze bedachtzame en mysterieuze Comfort Companion bij LDR Group. Met haar elegante zwarte vacht en grote, glinsterende ogen, brengt Siep een vleugje mysterie en sereniteit in binnen ons kantoor.

Siep is misschien wat terughoudender dan haar metgezel Henk, maar haar zachte aanwezigheid en rustige karakter maken haar een onmisbaar lid van ons team. Ze heeft een speciaal talent voor het opmerken van subtiele stemmingen en behoeften, en ze is altijd klaar om een troostend pootje te bieden aan degenen die wat extra steun nodig hebben.

Hoewel ze soms wat verlegen kan lijken, heeft Siep een diepgaande verbondenheid met onze gasten en is ze altijd in de buurt om een vriendelijke knipoog of een geruststellende aanraking te geven. Haar favoriete plekjes zijn de stille hoekjes van onze werkplek, waar ze zich terugtrekt om te genieten van haar eigen rustige momenten.

Dus, als je behoefte hebt aan wat kalmerende energie en een vriendelijke metgezel tijdens je bezoek bij LDR, zoek dan naar Siep – ze staat altijd klaar om je hart te verwarmen en je te omringen met liefdevolle zorg.

Andere Agents