Directe vluchten naar Cyprus: goed nieuws voor toeristen en vastgoedinvesteerders

Directe vluchten naar Cyprus: goed nieuws voor toeristen en vastgoedinvesteerders

Directe vluchten naar Cyprus groeit

Cyprus Airways start vanaf februari met een lijndienst tussen Larnaca en Brussel. De vluchten zullen twee keer per week worden uitgevoerd, in het zomerseizoen wordt het aantal wekelijkse vluchten naar drie uitgebreid.

Deze nieuwe lijndienst is goed nieuws voor zowel toeristen als vastgoedinvesteerders. Het toerisme naar Cyprus groeit al jaren, en de vraag naar directe vluchten is daar een weerspiegeling van. Belgische toeristen kunnen nu dus nog gemakkelijker het eiland bezoeken, wat de groei van het toerisme verder zal stimuleren.

Veel Nederlanders die in het zuiden van Nederland wonen maken gebruik van Brussel Airport. Voor Nederlandse toeristen wordt Cyprus dus ook toegankelijker.

Ook voor vastgoedinvesteerders is de nieuwe lijndienst een positieve ontwikkeling. Cyprus is een populaire bestemming voor vastgoedinvesteringen, en de toenemende populariteit van het eiland zal de waarde van vastgoed daar alleen maar doen stijgen.

Al langer op het verlanglijstje van de Nederlandse CEO Paul Sies

De Nederlandse CEO Paul Sies is zeer te spreken over deze ontwikkeling. Als CEO van Cyprus Airways wil hij het eiland beter verbinden met de wereld. Brussel stond al langer op zijn verlanglijstje als Internationale hub om toe te voegen.

Per dag zijn er zo’n 450 vluchten die over Brussel vliegen. Door deze verbinding zal Cyprus meer toeristen trekken uit Europa. Naast Brussel staat Schiphol ook nog op het wensenlijstje van Cyprus Airways.

Toegankelijkheid Cyprus groeit

LDR Group biedt verschillende off-plan vastgoedinvesteringen op Cyprus aan. Wij zijn verheugd over de nieuwe lijndienst van Cyprus Airways, omdat deze de toegankelijkheid van Cyprus voor Belgische investeerders nog verder zal vergroten.

LDR Group biedt een ruime keuze aan off-plan vastgoedprojecten op Cyprus. Onze projecten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, locatie en rendementspotentieel. Wij bieden onze klanten persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het gehele investeringstraject.

Bent u geïnteresseerd in een vastgoedinvestering op Cyprus? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Gerelateerde Berichten

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!