Dubai

Dubai, de stad van dromen en ongekende mogelijkheden. Met zijn iconische skyline, weelderige levensstijl en bloeiende economie is Dubai een bestemming die investeerders van over de hele wereld aantrekt. Of je nu een doorgewinterde investeerder bent of een nieuwkomer op het gebied van vastgoed, Dubai biedt een schat aan kansen om je portefeuille te diversifiëren en rendement te behalen. Ontdek hier waarom Dubai de ultieme bestemming is voor vastgoedinvesteringen.

Investering mogelijkheden in Dubai

Skycrest Collection

Verona Hills

Cavalli Estates

Damac Chic Tower

Elegance Tower

Cavalli Couture

Harbour Lights

Ibiza Damac Lagoons

Canal Heights

Safa Two

Safa One

lagoons-morocco-14

Morocco At Damac Lagoons

volta-1

Volta Dubai

Canal Crown

Toeristen

meer dan 15 miljoen in 2022

Bevolking

7x meer buitenlanders dan lokale bevolking

Burj Khalifa

’s Werelds hoogste gebouw

UNESCO

13 UNESCO wereld erfgoedlocaties

Onroerendgoedbelasting

Dubai kent geen onroerendgoedbelasting

Veiligheid

Een van de veiligste stedden ter wereld om te bezoeken

Rendement

Door de lage belasting en jaarlijkse waardestijging één van de beste locaties voor rendement

Populatiegroei

Hoogste populatiegroei wereldwijd

Waardestijging

Gemiddeld 19,2% waardestijging afgelopen jaar

Waarom Dubai?

Dubai is veel meer dan een toeristische hotspot. Het is een wereldwijde economische hub met een bloeiende zakelijke omgeving. Lage belastingen, politieke stabiliteit en geavanceerde infrastructuur maken Dubai een aantrekkelijke plek om te investeren.

Dubai is een stad die blijft groeien en diversifiëren. Het heeft een van ’s werelds snelst groeiende economieën en biedt investeerders een solide rendement op hun investeringen. Met zijn kosmopolitische samenleving, bruisende ondernemerscultuur en uitstekende levenskwaliteit trekt Dubai investeerders aan uit alle hoeken van de wereld.

Over Dubai

Dubai is de parel van de Verenigde Arabische Emiraten en biedt een harmonieus samenspel van traditie en moderniteit. Het is een stad waar je de hoogste wolkenkrabbers en de meest authentieke markten vindt.

Dubai wordt gekenmerkt door zijn ongeëvenaarde luxe levensstijl, prachtige stranden, culturele rijkdom en een kosmopolitische sfeer. Het is een stad waar investeerders zich direct thuis voelen, of het nu gaat om vastgoed, zakelijke kansen of een plek om te wonen. Daarnaast heeft Dubai de ambitie om het centrum van de wereld te worden de aankomende decennia.

Lopende projecten in Dubai

Safa One – Dubai
7 maanden geleden
1 Slaapkamer
1 Badkamer
1 Garages

Het Off-plan ontwikkelingsproject Safa Two is de tweede toren na de Safa One in het Al Safa District, Dubai. Verschillende studio’s, appartementen en penthouses beschikbaar. Op 2.1 km afstand van de zee en 3.3 km afstand van het stadscentrum Verwachte opleverdatum: 1e kwartaal 2026

Te Koop

Prijs op aanvraag
Safa Two – Dubai
7 maanden geleden
1 Slaapkamer
1 Badkamer
1 Garages

Het Off-plan ontwikkelingsproject Safa Two is de tweede toren na de Safa One in het Al Safa District, Dubai. Verschillende studio’s, appartementen en penthouses beschikbaar. Op 2.5 km afstand van de zee en 3.2 km afstand van het stadscentrum Verwachte opleverdatum: 1e kwartaal 2027

Te Koop

Prijs op aanvraag
Canal Heights – Dubai
7 maanden geleden
1 Slaapkamer
1 Badkamer
1 Garages

Canal Height is het off-plan ontwikkelingsproject gelegen in het Business Bay district, Dubai. Verschillende appartementen worden gebouwd, starten vanaf een studio. 2.5km afstand naar het stadscentrum 6km afstand naar de zee Opleverdatum: 3e kwartaal van 2027  

Te Koop

Prijs op aanvraag
Ibiza Damac Lagoons – Dubai
7 maanden geleden
4 Slaapkamers
2 Badkamers
1 Garages

Het off-plan ontwikkelingsproject Ibiza Damac Lagoons wordt gerealiseerd in Dubai Land District, Dubai. Hier worden ruimen townhouses gebouwd. 20 km gelegen van de kust 31 km gelegen van het stadscentrum   De opleverdatum is het 4e kwartaal 2025

Te Koop

Prijs op aanvraag
Harbour Lights – Dubai
7 maanden geleden
1 Slaapkamer
1 Badkamer
1 Garages

Het ontwikkelingsproject Harbour Lights ligt in het Maritime City, Dubai   Verschillende appartementen met gym, receptie, restaurant en meer   Opleverdatum: 2e kwartaal 2027   Vraag meer informatie aan.

Te Koop

Prijs op aanvraag
Cavalli Couture – Dubai
7 maanden geleden
3 Slaapkamers
3 Badkamers
1 Garages

Off-plan ontwikkelingsproject Cavalli Couture is gelegen in het Al Safa district, Dubai. Het project bevat verschillende appartementen met meerdere kamers.   Het project is 50 meter gelegen van de kust en 3.2 km naar het stadscentrum. De business bay is 1600 m verwijderd, de Burj Khalifa is 3000 m verwijderd en Al Safa 4000 meter.

Te Koop

Prijs op aanvraag
Elegance Tower – Dubai
7 maanden geleden
2 Slaapkamers
1 Badkamer

The Elegance Tower is een off-plan vastgoedinvestering gelegen in Downtown Dubai – Dubai. De toren is van alle gemakken voorzien en ligt op 4.5 km afstand van de kust en 1.4 km afstand van het stadscentrum. Beschikbaar:   1 + 1 Appartementen 2 + 1 Appartementen   Opleverdatum: 3e kwartaal 2026

Te Koop

Prijs op aanvraag
Damac Chic Tower – Dubai
7 maanden geleden
2 Slaapkamers
1 Badkamer

Het off-plan project Damac Chic Tower is gelegen in het Business Bay gebied in Dubai.   2200 meter gelegen van de Burj Khalifa / Dubai Mall 900 meter gelegen van de Business Bay 1 slaapkamer en 2 slaapkamer appartementen   Opleverdatum 2e kwartaal 2026

Te Koop

Prijs op aanvraag
Cavalli Estates – Dubai
7 maanden geleden
6 Slaapkamers
6 Badkamers
1 Garages

Cavalli Estates gelegen in DAMAC Hills, grondgebied van de toonaangevende ontwikkelaar zelf DAMAC. Zo’n 29km gelegen van het stadscentrum en 18km gelegen van de kust. Voor water hoef je niet ver te rijden met een eigen privé zwembad en gezamenlijk kunstmatig privé strand. Verschillende opties mogelijk, voor meer informatie vraag een brochure aan. Datum oplevering: […]

Te Koop

Prijs op aanvraag
Verona Hills – Dubai
7 maanden geleden
4 Slaapkamers
2 Badkamers

Verona Hills project is een off-plan vastgoedproject met 4 slaapkamer Townhouses gelegen in het Dubai Land District. Op 27 km gelegen van het stadscentrum en 26.5 km gelegen van de zee af.   Meer informatie, vraag een brochure aan!

Te Koop

Prijs op aanvraag
Skycrest Collection – Dubai Marina
7 maanden geleden
3 Slaapkamers
1 Badkamer

Skycrest Collection is gelegen in het Dubai Marina district, 21 km gelegen van het stadscentrum.   Eind datum voltooiing: 1e kwartaal, 2028   1 slaapkamer appartementen min. 73.8 m² 3 535 000 – 3 876 000 AED 2 slaapkamers appartementen min. 114 m² 5 352 000 – 7 095 000 AED 3 slaapkamers appartementen min. 173.4 m² 8 079 […]

Te Koop

Prijs op aanvraag
Morocco At Damac Lagoons – Dubai
7 maanden geleden

Nu in de voorverkoop, verschillende mogelijkheden.

Te Koop

Prijs op aanvraag
Volta – Dubai
7 maanden geleden

Verschillende mogelijkheden. Vraag meer informatie aan

Te Koop

Prijs op aanvraag
Naam(Vereist)

Investeren in Verenigde Arabische Emiraten

Investeren in de Verenigde Arabische Emiraten is een strategische zet. Het land biedt investeerders een gunstig ondernemingsklimaat, economische stabiliteit en diversificatiemogelijkheden. Daarnaast worden de prachtigste gebouwen in no-time gerealiseerd en met alle luxe voorzien.

De Verenigde Arabische Emiraten zijn een toonaangevend zakencentrum en Dubai is het kloppende hart van de VAE. De regio biedt gunstige zakelijke voorwaarden, waaronder 100% eigendom van onroerend goed voor buitenlandse investeerders, waardoor het een ideale bestemming is voor internationale vastgoedinvesteringen. Daarnaast kennen zij geen inkomstenbelasting en geen onroerendgoedbelasting wat het rendement in de Verenigde Arabische Emiraten ontzettend aantrekkelijk maakt voor investeerders.

Vastgoed in Verenigde Arabische Emiraten

Het vastgoedlandschap in de VAE biedt een gevarieerde mix van eigendomsopties, waaronder luxe appartementen, villa’s en commerciële ruimten. Met een groeiende vraag naar onroerend goed blijven de kansen groeien.

De vastgoedmarkt in de VAE heeft een lange geschiedenis van stabiliteit en groei. Of je nu op zoek bent naar een investering in luxe residentieel vastgoed, commerciële projecten of appartementen met een hoog rendement, de VAE heeft opties die aan je investeringsdoelen voldoen.

Vastgoed in Dubai

Dubai staat wereldwijd bekend om zijn adembenemende vastgoedprojecten, zoals de Palm Jumeirah en de Burj Khalifa. Het is een stad die voortdurend evolueert en uitbreidt, waardoor er voortdurend nieuwe investeringskansen ontstaan.

In Dubai is vastgoed meer dan alleen een investering; het is een symbool van prestige en moderniteit. Met een breed scala aan eigendomsopties, van luxe appartementen tot weelderige villa’s, is er voor elke investeerder een geschikte keuze. De komende decennia wil Dubai het centrum van de wereld worden op het gebied van zaken doen, gezondheid, wonen en meer. Het land investeert veel geld in het verbeteren van de voorzieningen voor iedereen.

Investeren in Dubai

Investeren in Dubai is investeren in de toekomst. Ontdek hoe je kunt profiteren van de voordelen van deze dynamische stad en haar bloeiende vastgoedmarkt. Als je wil investeren in Dubai moet je goed onderzoek doen naar de mogelijkheden. Investeerders die jaren geleden instapte toen de eerste rijen werden gebouwd aan de kustlijn hebben ontzettend geprofiteerd van de vastgoedexplosie in Dubai.

Jaarlijks worden er nog steeds de mooiste, luxueuste en uitzonderlijke wolkenkrabbers uit de grond gestampt in rap tempo. Er zijn nog steeds mogelijkheden vanaf zo’n €100.000,- en is de vraag naar woning nog ontzettend hoog. De verwachting is dat de vraag voorlopig de komende decennia blijft aanhouden.

Wil je meer weten over investeren in Dubai en de kansen die deze stad te bieden heeft? Neem contact met ons op voor deskundig advies en begeleiding bij je vastgoedinvesteringen in Dubai. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van het investeringsproces.

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!