Een vakantiehuis Cyprus met privé zwembad kopen

Een vakantiehuis Cyprus met privé zwembad kopen

Denk je erover na om een vakantiehuis op Noord Cyprus met een privé zwembad te kopen? Het kopen van een vakantiewoning heeft vele voordelen. Je kunt naast het zelfgebruik maken van je woning natuurlijk passief inkomen verdienen door middel van huurinkomsten. Ontdek hier alles wat je moet weten om de juiste beslissing te nemen.

Voordelen van een vakantiehuis met privé zwembad

Het hebben van een vakantiehuis met een privé zwembad op Cyprus brengt tal van voordelen met zich mee. Van ontspanning tot verhoogde vastgoedwaarde, we bespreken het allemaal.

 

  • Optimale Ontspanning: Een vakantiehuis met privé zwembad op Cyprus biedt maximale ontspanning. Je kunt op elk moment van de dag genieten van een verfrissende duik in je eigen zwembad, omringd door de prachtige natuur van Cyprus
  • Privacy en Comfort: Met een privé zwembad geniet je van volledige privacy. Of je nu wilt zonnebaden, ontspannen met je gezin of ’s avonds onder de sterren zwemmen, het privézwembad zorgt voor een comfortabele en intieme ervaring
  • Geen Overlast van Andere Gasten: In tegenstelling tot gedeelde zwembaden in hotels vermijd je in een vakantiehuis de drukte en overlast van andere gasten. Je hebt volledige controle over je zwembad, waardoor je jouw tijd op jouw eigen tempo kunt doorbrengen
  • Luxe en Exclusiviteit: Vakantiehuizen met privé zwembaden op Cyprus bieden een gevoel van luxe en exclusiviteit. Of je nu aan het zwembad ontspant of vanuit je villa direct de zee in loopt, het is een unieke ervaring die een extra dimensie aan je vakantie toevoegt
  • Extra waardevol: Het hebben van privé zwembad bij je vakantiewoning kan een extra reden zijn voor toeristen om jouw woning te huren. Want zeg nou zelf, wat is nou lekkerder dan je eigen privé zwembad te hebben direct als je jouw vakantiewoning uitloopt.

Waar te beginnen met zoeken?

Voordat je jouw droomvakantiehuis vindt, is het essentieel om te weten waar je moet zoeken. Op Noord Cyprus zijn er meerdere locaties waar je een vakantiewoning kan bemachtigen. Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

 

  • Afstand: Wanneer je op vakantie bent heb je niet altijd zin om veel in de auto te zitten. Een mooi resort of vakantiewoning kan namelijk heel erg afgelegen liggen. Kijk daarom altijd goed naar de ligging. Hoe ver is de locatie bijvoorbeeld van de dichtstbijzijnde airport. Hoe lang moet je rijden naar een supermarkt of naar een dorp of stad.
  • Omgeving: Hoe ziet de omgeving eruit? In het Noorden van Noord Cyprus zijn bijvoorbeeld beschermde gebieden. Zoals bij het Eilandenproject van LDR Group. In dit gebied mag niet meer dan 2 hoog gebouwd worden en moet 80% van de omgeving groen blijven. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld in de toekomst niet bang hoef te zijn dat er grote woontorens om je vakantiewoning heen zitten en het uitzicht belemmeren. Daarnaast kun je genieten van een groene omgeving.
  • Bestaand of Off-plan: Op Noord Cyprus heb je de keuze om bestaande woningen te kopen maar ook Off-plan te investeren. Door Off-plan te investeren kun je nog aanpassingen doen, is de aanschaf met zwembad vaak goedkoper en kun je genieten van een waardestijging tijdens de bouw.
  • Onderhoud: Een privé zwembad is natuurlijk leuk maar deze moet ook onderhouden worden. Ga je dit zelf doen, laat je een bedrijf dit doen? In ieder geval wil je natuurlijk dat je zwembad altijd bruikbaar, veilig en schoon is. Wanneer je een vakantiewoning hebt binnen een resort wordt dit allemaal voor je geregeld, het hele jaar door!

Vakantiehuis Noord-Cyprus: Opties voor Financiering

Overweeg je de aankoop van een vakantiehuis in het prachtige Noord-Cyprus? Je kunt vaak gebruik maken van verschillende financieringsopties die beschikbaar zijn om deze droom te verwezenlijken.

1. Hypotheken en Betalingsregelingen

Er zijn diverse financieringsmogelijkheden, waaronder hypotheken en flexibele betalingsregelingen. Dit biedt kopers de flexibiliteit om hun vastgoedinvestering op een rendabele manier te beheren.

2. Rendabele Investering

Noord-Cyprus wordt steeds aantrekkelijker voor vastgoedinvesteringen. Het overwegen van een vakantiehuis kan niet alleen een persoonlijk toevluchtsoord betekenen, maar ook een rendabele investering met waardestijging door de jaren heen. Wanneer je bijvoorbeeld Off-plan investeert kun je een deel aanbetalen en de rest rentevrij afbetalen.

3. Financiële Zekerheid

Met diverse financieringsopties biedt Noord-Cyprus niet alleen een stukje paradijs, maar ook financiële zekerheid. Kopers kunnen profiteren van gunstige regelingen die de aankoop van een vakantiehuis toegankelijker maken. Door gespreid te kunnen betalen heb je meer financiële rust en kun je controle houden over de betalingen.

4. Informatie en Begeleiding

Het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn over alle financieringsopties. Betrouwbare vastgoedspecialisten in Noord-Cyprus bieden gedetailleerde informatie en begeleiding om kopers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Investeer slim en maak je droom van een vakantiehuis met privé zwembad in Noord-Cyprus werkelijkheid met passende financieringsopties. De adviseurs van LDR Group helpen je graag bij de verschillende mogelijkheden.

Gerelateerde Berichten

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!