Ervaringen

Bekend van

Vanwege privacy redenen zijn sommige ervaringen onderschreven met een initialen

“Over het algemeen geeft ik de fly an try service en het koopproces met LDR Group een 8.5. We hebben genoten van de reis en zijn goed begeleid. Helaas waren we in het begin van het jaar afgereisd naar Cyprus waardoor het rustig was bij het resort en de zon iets minder scheen. Maar het weer was ontzettend mooi voor de tijd van het jaar en we hebben genoten. Alles zag er professioneel uit en we werden goed behandeld. We zijn blij met het verloop en de investering!”

H. H.

“Voor ons was het onze eerste investering in een vakantiewoning. Ik kan dus niet vergelijken met eerdere ervaringen maar kan alleen spreken over deze ervaring. Wij zijn ontzettend blij de ervaring met LDR Group. Wij zouden de fly and try een 8 geven. Het personeel van de ontwikkelaar was zeer professioneel en vertrouwelijk. Dat was doorslag gevend.”

Hans T.

Meer weten over projecten van LDR Group of een online kennis making plannen? Wij staan u graag te woord en geven graag meer tekst en uitleg over het investeren in vakantiewoningen!

Naam(Vereist)
Klant Reisverslag Batumi – November 2023

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!