Klant Reisverslag Noord-Cyprus Caesar Cliff Project – Mei 2024

Klant Reisverslag Noord-Cyprus Caesar Cliff Project – Mei 2024

In de wereld van vastgoedinvesteringen is het vinden van de perfecte locatie vaak een avontuur op zich. Onlangs is onze relatie Niels naar Noord-Cyprus afgereisd om het project Caesar Cliff te bezichtigen en kennis te maken met het eiland. Hier deelt hij zijn ervaringen en indrukken van zijn reis, die begon met een enkele vraag: “Wat heeft Noord-Cyprus te bieden?”

Fly and Try Caesar Cliff

Het begon allemaal met de voorbereidingen voor de vlucht naar Cyprus. Niels had besloten gebruik te maken van de Fly and Try inspectiereis, aangeboden door LDR Group. De vlotte boeking van zijn voorkeursdatum en tijd voor een rechtstreekse vlucht naar Cyprus zorgde voor een veelbelovend begin. Met een reistijd van iets meer dan 4 uur, was het een comfortabele vlucht die prima was bevallen.

Aangekomen op de luchthaven van Larnaca, werd Niels hartelijk ontvangen door een taxichauffeur met een naambordje en zijn contactpersoon van LDR Group, Jamey. De vriendelijke begroeting en het bespreken van het reisprogramma in de taxi zetten meteen de toon voor een persoonlijke en goed georganiseerde ervaring.

Noord-Cyprus volop in ontwikkeling

Eenmaal op Noord-Cyprus aangekomen, viel het Niels op dat het eiland volop in ontwikkeling was, vooral langs de kust. Grote borden kondigden nieuwe projecten aan, terwijl reeds voltooide projecten een nette en verzorgde indruk maakten. “In Noord- Cyprus wordt op veel locaties geen hoogbouw gebouwd waardoor je meer privacy hebt en meer rust in de omgeving ervaart”

Voor Niels was het de eerste keer dat hij Cyprus bezocht, waardoor elke ervaring een nieuwe ontdekking was. Zijn eerste indruk van Noord-Cyprus was meteen positief: “Mooi eiland met veel groen en een heerlijk klimaat. Tijdens onze trip begin mei was het 28 graden met een heerlijke frisse wind. De omgeving is netjes en de mensen zijn vriendelijk.”

De gastvrijheid van de lokale bevolking maakte een diepe indruk op Niels. Hoewel Engels niet overal vloeiend gesproken werd, stonden de mensen altijd open voor vragen en interactie, wat de ervaring verrijkend maakte.

Adembenemend uitzicht op Caesar Cliff

Gedurende zijn verblijf verbleef Niels in het Caesar Resort, een ruim opgezet complex met uitgebreide voorzieningen. De nette kamers, diverse zwembaden, restaurants en bars, evenals de uitstekende service, maakten zijn verblijf aangenaam en comfortabel.

Een hoogtepunt van Niels’ inspectiereis was het bezoek aan de locatie van het toekomstige Caesar Cliff resort. Gelegen op een prachtige klif met een adembenemend uitzicht op de zee, maakte het project een veelbelovende indruk. Hoewel nog in aanbouw, bood de ontwikkelaar vertrouwen door middel van presentaties en persoonlijke gesprekken, wat Niels overtuigde om tot aankoop over te gaan. “Ons gebouw is nog in aanbouw, er was wat onduidelijkheid bij Jamey zelf, maar na een belletje met een collega van hem, kon hij ons vertellen waar ons gebouw zou komen en wat ons uitzicht dus zal worden. Het was jammer dat we niet een showmodel huis konden zien zodat we beeld hadden bij de ruimte, indeling en interieur.”

Last van onze schouders

De Fly and Try service van LDR Group, die Niels koos, overtrof zijn verwachtingen. De naadloze organisatie, persoonlijke begeleiding en het inzicht dat hij kreeg door ter plaatse het Caesar Cliff project te bekijken, maakten het een onvergetelijke ervaring. Zijn enige spijt was het ontbreken van een modelwoning om een beter beeld te krijgen van zijn toekomstige thuis, maar zelfs dat werd gecompenseerd met foto’s en video’s. “Nadat we akkoord hebben gegeven op de aanschaf, hebben we meteen kunnen tekenen en daarna hebben we de rest van de dag en avond heerlijk aan het strand gezeten en konden we genieten van het weer en de omgeving. Na het tekenen viel er een hoop last van onze schouders en waren we blij dat we een beslissing hebben genomen zodat je daar niet meer over in hoeft te zitten.”

Met welk cijfer zou je de Fly and Try service beoordelen?

Niels beoordeelde de service met een 9 en beveelt het ten zeerste aan aan andere potentiële investeerders. Hij beschouwt de Fly and Try als een essentieel onderdeel van het besluitvormingsproces bij vastgoedinvesteringen, en suggereert dat het een verplichte stap zou moeten zijn.

 

Vond u dat de inspectie trip makkelijk geregeld was?

‘Heel makkelijk!’ ‘Nadat we hadden aangegeven dat we een reservering op een pand wilden doen en dat we van de fly and try gebruik wilden maken, waren de datum en vliegtickets snel geregeld en alles was duidelijk.’

 

Als u een cijfer tussen 1 en 10 zou geven, wat zou u deze service willen geven?

‘9!’

Een reis vol ontdekkingen

Ten slotte benadrukt Niels het belang van het delen van ervaringen met mede-investeerders, wat hij deed tijdens een ontmoeting met een ander stel en de vertegenwoordigers van LDR Group. Het uitwisselen van verhalen en het vinden van gelijkgestemden versterkte zijn vertrouwen in zijn beslissing en maakte zijn reis des te waardevoller. “Het was heel fijn om gelijkgestemden te spreken en toch fijn om te weten dat we niet de enige waren die gebruik maakten van de fly and try van LDR Group. Heel fijn om met hen het gesprek aan te zijn gegaan!”

Niels’ reis naar Noord-Cyprus was meer dan alleen een inspectietrip; het was een reis vol ontdekkingen, ontmoetingen en vertrouwen in de toekomst. Met zijn vastberadenheid en de ondersteuning van LDR Group kijkt Niels uit naar een veelbelovende investering op dit betoverende eiland!

Ook investeren in het Caesar Cliff project?

Wil jij net als Niels investeren in vakantiewoningen? Is dit een droom die jij wil verwezenlijken maar je weet niet hoe je moet starten? Met behulp van onze Fly and Try service kun je net als Niels eerst het project en het land bezichtigen om een beter beeld te krijgen. Je wordt hierbij volledig ontzorgd! Vraag nu een brochure aan van het Caesar Cliff project of een van onze andere projecten en kom in contact met onze adviseurs. Tot snel!

Gerelateerde Berichten

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!