Meer directe vluchten naar Larnaca, Cyprus

Meer directe vluchten naar Larnaca, Cyprus

Meer bestemmingen

EasyJet voegt deze winter vier nieuwe lijndiensten toe vanaf Schiphol. Je kunt nu rechtstreeks vliegen naar Madeira (Portugal), Larnaca (Cyprus), Tromsø (Noorwegen) en Pristina (Kosovo). Hiermee biedt easyJet in totaal 39 bestemmingen aan vanaf de Nederlandse luchthaven. Deze nieuwe bestemmingen bieden een geweldige kans om exotische eilanden, steden met rijke geschiedenis, en adembenemende noordelijke landschappen te verkennen.

Larnaca en Madeira worden het hele jaar door aangeboden, terwijl Pristina en Tromsø seizoensgebonden lijndiensten zijn die tot het eind van de winter beschikbaar zijn. Deze nieuwe routes bieden niet alleen gemak, maar ook nieuwe avonturen voor jouw winterreis.

Schema en Frequentie

De lijndienst naar Larnaca start op 27 oktober en zal het hele jaar door beschikbaar zijn. Pristina volgt op 28 oktober, Madeira op 5 november en Tromsø op 15 december. Op al deze routes wordt twee keer per week gevlogen met een toestel uit de Airbus A320(neo)-familie. Dit betekent dat je frequente vluchten hebt en meer flexibiliteit in je reisschema.

Bovendien verdubbelt easyJet deze winter het aantal dagelijkse vluchten naar Milaan Linate van één naar twee. Naar Krakau en Newcastle wordt nu ook in de winter gevlogen, en de zomerlijndiensten naar Mallorca en Palermo worden voortgezet in de winter. Deze uitbreiding betekent meer mogelijkheden en gemak voor je winterreizen.

EasyJet verhoogt de frequentie naar Rovaniemi in Lapland van één naar twee keer per week en biedt deze route een groter deel van de winter aan. Dit geeft je meer kansen om de magische omgeving van het winterse Lapland te ontdekken. Tickets voor de nieuwe routes zijn vanaf vandaag beschikbaar, dus je kunt meteen beginnen met het plannen van je volgende avontuur.

Verdubbelde Aantal Vluchten naar Milaan Linate

EasyJet heeft aangekondigd om komend winterseizoen het aantal vluchten naar Milaan Linate te verdubbelen van eenmaal naar tweemaal per dag. Dit betekent dat je meer flexibiliteit hebt bij het plannen van jouw reis naar deze populaire zakelijke bestemming. Met deze uitbreiding kun je rekenen op meer mogelijkheden en betere aansluitingen voor jouw reisbehoeften.

Deze frequente vluchten maken het voor jou eenvoudiger om op tijd te zijn voor zakelijke afspraken of om op een ontspannen manier van Milaan te genieten. Zorg ervoor dat je jouw tickets op tijd boekt om te profiteren van de beste tarieven en beschikbaarheid.

Hervatte Winterdiensten naar Krakau en Newcastle

EasyJet hervat ook de winterdiensten naar Krakau en Newcastle. Dit betekent dat je nu, zelfs tijdens de koudere maanden, die prachtige steden kunt verkennen. De lijndiensten zijn een perfecte gelegenheid om steden te bezoeken die rijk zijn aan cultuur en geschiedenis.

Of je nu Krakau’s middeleeuwse architectuur wilt bewonderen of Newcastle’s bruisende stadsleven wilt ervaren, EasyJet zorgt ervoor dat je er dit winterseizoen weer gemakkelijk kunt komen. De hervatting van deze verbindingen biedt jou een breed scala aan mogelijkheden voor een winterse stedentrip.

Meer informatie hierover: Ben je op zoek naar een avontuurlijke winterreis? Dan zijn deze hervatte routes naar Krakau en Newcastle wellicht wat je zoekt. Dankzij deze regelmatige vluchten krijg je de kans om unieke winterervaringen op te doen in deze beide steden.

Verlengde Zomerdiensten naar Mallorca en Palermo

Goed nieuws voor liefhebbers van zon en strand! EasyJet heeft de zomerlijndiensten naar Mallorca en Palermo doorgetrokken naar de winter. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van de warme temperaturen en het prachtige landschap van deze eilanden.

Of het nu gaat om een korte escapade of een langere vakantie, deze verlengde diensten geven jou de mogelijkheid om de zomerzon te volgen, zelfs in de wintermaanden. Mis deze kans niet om een zonovergoten vakantie te boeken.

Meer informatie hierover: Wil je de winterse kou ontvluchten? Dankzij EasyJet’s verlengde zomerdiensten naar Mallorca en Palermo, kun je jouw vakantie naar zonnigere bestemmingen plannen, ongeacht het seizoen.

Verbeterde Dienstregeling naar Rovaniemi in Lapland

Een andere spannende wijziging is de verbeterde dienstregeling naar Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland. EasyJet gaat nu twee keer per week vliegen naar deze magische bestemming, wat jou meer mogelijkheden geeft om de betoverende winterwonderen van Lapland te ontdekken.

Of je nu de kerstman wilt ontmoeten, indrukwekkende sneeuwlandschappen wilt zien, of het noorderlicht wilt bewonderen, Rovaniemi heeft het allemaal. De bredere beschikbaarheid van vluchten maakt het voor jou gemakkelijker om deze winterse bestemming te bezoeken.

Meer informatie hierover: Geniet van een langere winterperiode in het magische Lapland! Met EasyJet’s verbeterde dienstregeling naar Rovaniemi, kun je nu meer tijd doorbrengen in deze betoverende omgeving.

Gerelateerde Berichten

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!