Wat betekend Turn Key in vastgoed

Wat betekend Turn Key in vastgoed

Wanneer je je verdiept in vastgoed kom je soms termen tegen die nog niet bekend in jouw vocabulaire zijn. Een term die vaak voorbij komt is “Turn-key” of “Turn-key ready”. Vrij vertaald betekend dit sleutel klaar. In deze blogpost leggen we meer uit over de term Turn-key en wat het verschil is wanneer dit niet wordt aangegeven.

Wat is een turn key woning?

Wat zijn de voordelen van een turnkey woning?

Wat zijn de nadelen van een turnkey woning?

Daarnaast zorgt het ervoor dat het unieke aspect verdwijnt. Hoe verschilt jou woning die van jou buurman of buurvrouw? Als iedereen hetzelfde pakket heeft, dan zijn alle woningen hetzelfde. Dit kan je enerzijds ook als voordeel zien.

Doordat alle woningen hetzelfde zijn, is er een gelijke kans dat de woning verhuurt wordt. Bij sommige resorts of hotels is het niet eens mogelijk om het meubelpakket niet af te nemen. Zoals bij het Mardi Hills project. Dit 5 sterren project is onder beheer van het wereldberoemde Accor Hotels. Zij kiezen voor de project de Handwritten Collection. Hierdoor moet het interieur voor elke unit hetzelfde eruit zien om de kwaliteit en reputatie van deze hotelketen te kunnen waarborgen.

Tips voor het kopen van een turn-key woning

Een turn key woning kopen

Comments

  1. […] het investeren in off-plan vakantiewoningen worden termen als ‘Turn Key Ready‘ en White Frame vaak gebruikt. Off-plan investeren betekend namelijk dat je investeert […]

Comments are closed.

Gerelateerde Berichten

Compare

×

 

Hoi!

Heb je een vraag of wil je meer weten over het investeren in vakantiewoningen? Ik help je graag! Klik hier onder om WhatsApp te openen!

× Stel me een vraag!

Schrijf je in voor de LDR Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste project, pre-sales en het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de LDR Nieuwsbrief!

Volg ons